Breed assortiment heren riemen, dames riemen en kinder riemen!

Mijn winkelwagen (0)
  • Gratis verzending (vanaf €20)
  • 30 dagen retourrecht
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Een aankoop kun je bij Riemen & Co binnen 30 dagen en zonder opgave van reden ontbinden. Deze 30 dagen gaan in vanaf het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Bestaat je bestelling uit meerdere artikelen? Dan geldt de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen als beginpunt van deze 30 dagen terugzendtermijn.

Wens je gebruik te maken van het retourrecht, dan dien je dit op ondubbelzinnige wijze aan ons duidelijk te maken. Je kunt hiervoor gebruik maken van ons retourformulier

Voorwaarden

  • Retourneer de artikelen binnen de terugzendtermijn van 30 dagen
  • Het artikel is ongebruikt. Je mag deze natuurlijk wel uit de verpakking halen om te passen en te bekijken zoals je dit in de winkel ook zou doen.
  • Het artikel is compleet en onbeschadigd.

! Tip: Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitoefening van het retourrecht. We raden je dus aan een bewijs van verzending te bewaren.

Tenzij wij dit expliciet aan je vermeld hebben, zijn de kosten voor retourzending voor eigen rekening. Uitzonderingen maken wij logischerwijs voor fouten van onze kant. De kosten voor een retourzending worden geraamd op een maximum van ongeveer 6,75 euro.

! Tip: Verstuur indien mogelijk de zending als ‘brievenbuspakje met Track & Trace’. De kosten hiervoor zijn beperkt en je hebt toch de mogelijkheid om je pakketje te volgen.

Nadat je aangegeven hebt je bestelling te retourneren sturen wij een ontvangstbevestiging per e-mail. Zodra de retourzending door ons verwerkt is ontvang je hiervan opnieuw een melding. Je ontvangt deze melding op een bij ons bekend e-mailadres.

Terugbetalen

Riemen & Co vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Riemen & Co in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping aan Riemen & Co meldt. Tenzij Riemen & Co aanbiedt het product zelf af te halen, mag Riemen & Co wachten met terugbetalen tot zij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Riemen & Co gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wanneer je zelf hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering, zijn wij niet verplicht de bijkomende kosten voor deze duurdere methode terug te betalen.

Retourneren werkt als volgt

1) Voeg de factuur toe aan je retourzending.
2) Voor een snelle afhandeling zouden wij het op prijs stellen als je naast de factuur ook een ingevuld ruil/retourformulier toevoegt.
3) Stuur de zending voldoende gefrankeerd retour naar:

Riemen & Co
Postbus 763
7600 AT Almelo

4) Laat ons bij voorkeur per e-mail weten dat je een artikel retour stuurt. Dan kunnen wij zorgen voor een snelle afhandeling. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@riemenenco.nl. Het vriendelijke verzoek om hierbij je ordernummer te vermelden.

< terug naar klantenservice