Jeans riemen

Jeans riem heren

Riemen & Co, hét topadres voor heren jeansriemen van premium kwaliteit. Wij bieden een indrukwekkende selectie riemen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met jeans.

sort-descending
Heren riem Finley van 100% echt leer – 4cm breed
29,95
24,95
- 17% Korting
Heren riem Lyam van 100% echt leer – zwarte gesp – 3,5cm breed
24,95
22,45
- 10% Korting
Heren riem Don van 100% echt leer – 4cm breed
29,95
26,95
- 10% Korting
Lange heren jeans riem Shane XXL van 100% echt leer – 4cm breed
34,95
31,45
- 10% Korting
Heren riem Jaxx van 100% echt leer - 4cm breed
29,95
26,95
- 10% Korting
Heren riem Mason van 100% echt leer - 4cm breed
29,95
26,95
- 10% Korting
Heren riem Finn van 100% echt leer – 3,5cm breed
32,95
29,65
- 10% Korting
Heren jeans riem Benjamin van 100% echt leer – 4cm breed
27,95
25,15
- 10% Korting
Suède heren riem Bobby - 3,5cm breed
31,95
28,75
- 10% Korting
+ 3
Lange heren riem Terry XXL - Elastisch - Plaatgesp - Zwart - Breedte: 3,5 cm
27,95
25,15
- 10% Korting

10 producten

Jeans riem heren

Heb jij ook een favoriete jeans? Een broek waar je praktisch in woont? En ben je op zoek naar de perfecte jeans riem voor in deze broek? Dan ben je bij Riemen & Co aan het juiste adres, want wij hebben mooie riemen voor spijkerbroeken voor heren in onze collectie. Stuk voor stuk van een goede kwaliteit en gemaakt van de mooiste leersoorten.

Onze ruime collectie jeans riemen hebben wij met zorg samengesteld zodat ze zowel modieus als duurzaam zijn. Onze riemen worden vakkundig vervaardigd door de beste leer producenten en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan onze riemen jarenlang mee.

Waarom is een jeans riem onmisbaar voor mannen?

Als je een man bent en regelmatig jeans draagt, dan weet je hoe belangrijk het is om daar een mooie en goede jeans riem bij te dragen. Naast schoenen en horloges is een goede denim riem een essentieel onderdeel van je outfit. Niet alleen voegt het stijl en flair toe aan je look, maar het heeft ook een praktisch nut. Een jeans riem houdt je broek op zijn plaats, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over afzakken of constant je broek optrekken.

Verschillende stijlen jeans riemen voor als je je favoriete spijkerbroek met riem wilt dragen

Een van de geweldige dingen aan een jeans riem voor heren is dat deze verkrijgbaar is in verschillende stijlen en ontwerpen en dat vrijwel alle riemen mooi staan en passen in je favoriete jeans. Of je nu op zoek bent naar een typische stoere jeans riem in zwart of bruin leer of in een mooie cognac of taupe kleur, wij hebben de perfecte jeans riem voor jou!

Probeer ook eens een riem in je spijkerbroek te dragen die ook als pantalonriem te dragen is en maak je outfit daarmee meteen wat netter. Een gevlochten riem of onze suède riemen zijn hier een erg goed voorbeeld van. 

Wij zijn ook helemaal fan van onze “Jaxx” jeans riemen. Dit is een mooie leren riem van 100% buffel volnerfleer met een nubuck finish die hem een stoere doch ook luxe uitstraling geeft en hij is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en maten.

Hoe onderhoud ik mijn jeans riem?

Om ervoor te zorgen dat je jeans riem lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Als je riem van leer is, kun je een speciale leder reiniger gebruiken om vlekken en vuil te verwijderen. Zorg er ook voor dat je de riem niet blootstelt aan extreme hitte of vocht, omdat dit de kwaliteit van het leer kan aantasten.

Voor stoffen riemen kun je ze voorzichtig met de hand wassen met een mild reinigingsmiddel. Laat ze vervolgens plat drogen om kreuken te voorkomen. Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van je jeans riem zorgt ervoor dat hij er altijd fris en verzorgd uitziet.

Maak indruk met jeans riemen van Riemen & Co

Met onze jeans riemen kun je indruk maken dus bezoek onze webshop vandaag nog en ontdek ons ruime assortiment aan jeans riemen voor heren. Met slechts een paar klikken kun jij eenvoudig jouw favoriete riem bestellen en binnen no-time in huis hebben. Bij Riemen & Co staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom bieden wij snelle en betrouwbare levering, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst.

Veelgestelde vragen

Kan ik in mijn jeans een andere riem dragen dan een jeansriem van (vaak minimaal) 4 cm breed?
Dat kan! De lussen van je jeans zijn breed genoeg waardoor een pantalon riem of een elastische riem van 3,5 cm breed ook makkelijk zal passen en je je outfit een andere uitstraling zal krijgen.

Hoe kan ik een jeans riem combineren met andere accessoires?
Een jeans riem kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere accessoires, zoals schoenen, horloges en armbanden. Zorg ervoor dat de kleuren en stijlen bij elkaar passen en creëer zo een samenhangende look.

Zijn er speciale jeans riemen voor verschillende lichaamstypen?
Hoewel er geen specifieke jeans riemen zijn voor verschillende lichaamstypen, kan het wel helpen om rekening te houden met je eigen proporties bij het kiezen van een riem. Als je bijvoorbeeld korter bent, kan een smallere riem je langer doen lijken, terwijl een bredere riem je taille kan accentueren als je wat voller bent. Probeer verschillende stijlen uit om te zien wat het beste bij jouw lichaam past.