Breed assortiment heren riemen, dames riemen en kinder riemen!

Mijn winkelwagen (0)
  • Gratis verzending (vanaf €20)
  • 30 dagen retourrecht
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk

Esthétique riemen

Positie
Stel een Aflopende Directie in

30 per pagina

8 artikel(en)

Positie
Stel een Aflopende Directie in

30 per pagina

8 artikel(en)

Esthétique is een brand die nog niet zo lang bestaat. Het zag het daglicht in 2014. Tussen alle merken lederen riemen, valt het bedrijf op door de visie die ze najagen. Ze vinden het namelijk belangrijk om ceinturen te ontwerpen die op een eerlijke manier zijn gemaakt. Zo selecteren ze het te gebruiken leder op basis van strenge eisen. Daar stopt het echter niet bij, want tevens hechten ze grote waarde aan het vervaardigen van complete ceinturen van de hoogste kwaliteit. Duurzaam en toegankelijk zijn belangrijke keywords voor Esthétique. Je vindt ceinturen van dit merk zowel voor dames als heren in het assortiment van Riemen & Co. Om te kunnen voldoen aan de bovengenoemde eisen, is elk ceintuur van Esthétique met de hand vervaardigd. Dit gebeurt naast in ons eigen land, ook in Portugal. Je krijgt dus altijd een riem waar veel vakmanschap is in gestoken, naast passie voor het vak. Riemen met karakter, zo zou je ze kunnen omschrijven. Zo voldoen ze niet alleen aan hun eigen hoge verwachtingen, maar weet de consument wat deze kan verwachten. Je weet altijd wat je in huis krijgt als je een Esthétique riem aanschaft. Maar er is meer te vertellen over riemen van Esthétique.

Basic riemen met uitstekende afwerking

Waar andere producten ceinturen maken die er duidelijk uitspringen om het gebruik van vele details, zoals prints, blingbling of unieke gespen, geldt dit niet voor deze brand. Ze laten duidelijk zien dat je ook onderscheidend kunt zijn van de concurrentie door hele basic riemen te leveren. Basic betekent niet dat de producten dus saai zijn. Integendeel, want wie een riem van Esthétique ziet die ontdekt dat er eigenlijk maar weinig voor nodig is om op te vallen. De kwaliteit, afwerking en het vakmanschap spreken voor zich.

Echte jeansriemen met stoer karakter

Zowel de dames- als de herenriemen vertonen grote gelijkenissen. Ze zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Ze ogen stoer en ook de gespen zijn vrijwel identiek aan elkaar. Bijzonder om op te merken is dat het alleen jeansriemen betreft. Alleen de maten verschillen enigszins. Zo vind je de Esthétique dames riemen ook in riembreedtes van 3 cm, terwijl Esthetique heren riemen vanaf 3,5 cm beginnen. Daarentegen tref je de breedste riemen aan bij de heren, namelijk 4 cm. Allemaal ideale maten om te dragen op een jeansbroek, of op een jurkje. Ze zijn goed te dragen in elk seizoen van het jaar. Kies voor lichte kleuren in de lente of zomer en donkere keuren in de herfst en winter.

Esthétique: duurzaam, hoge kwaliteit en aangename prijs

Elk van de exemplaren heeft op de passant het Esthétique-logo staan, zodat er geen twijfel bestaat over met welk merk je precies te maken hebt. Alle producten van dit merk zijn overigens fijn geprijsd. Esthétique riemen zijn betaalbaar en daarom voor elke dame en heer te verkrijgen. Houd je van stoer, comfortabel en ben je en fan van eerlijke producten? Dan kan het wel eens gebeuren dat je verliefd wordt op de producten die afkomstig zijn van de hand van Esthétique. Je kiest automatisch voor duurzaamheid en dus een lange levensduur.