Betaalmogelijkheden

Bij Riemen & Co vinden we jouw veiligheid en gemak bij het betalen erg belangrijk. Daarom werken we samen met Mollie, een toonaangevende Payment Service Provider, bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Mollie gebruikt de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat jouw betaling veilig en efficiënt wordt afgehandeld.

Hier zijn de betaalmethoden die we aanbieden, samen met een korte beschrijving van hoe ze werken:

 • payment-icons/light/ideal
  iDeal:

  iDeal is een Nederlands betalingssysteem voor online overschrijvingen. Het is erg populair in Nederland en zorgt voor een veilige en efficiënte afhandeling van je bestelling.
 • payment-icons/light/paypal
  PayPal:

  Met PayPal kun je eenvoudig en veilig betalen via je PayPal-account. Als wereldwijd erkende betalingsmethode biedt PayPal een handige afhandeling van je online aankopen.
 • payment-icons/light/klarna
  Klarna Pay Later:

  Klarna Pay Later biedt je de flexibiliteit om je bestelling binnen een vastgestelde termijn later te betalen. Deze methode is vooral handig als je eerst je bestelling wilt controleren voordat je betaalt, en er zijn geen extra kosten aan verbonden.
 • payment-icons/light/klarna
  Klarna Pay Now:

  Met Klarna Pay Now kun je je bestelling meteen bij het afrekenen betalen. Deze methode zorgt voor een snelle afhandeling zonder wachttijd, zodat je bestelling direct kan worden verwerkt.
 • payment-icons/light/mastercard payment-icons/light/visa
  Kredietkaart:

  Betalen met je creditcard is een veelgebruikte en flexibele methode. Je kunt zelfs kiezen voor een betaling in termijnen als je dat wilt, en je bestelling wordt direct verwerkt.
 • payment-icons/light/klarna
  Sofort:

  Sofort biedt een directe bankoverschrijving met hoge beveiligingsnormen. Het is een eenvoudige en snelle methode die je de zekerheid biedt die je nodig hebt bij het online winkelen.
 • Bancontact:
  Bancontact is een Belgisch betalingssysteem voor online aankopen. Het is een gemakkelijke en veilige methode, speciaal voor onze Belgische klanten.
 • Belfius:
  Met Belfius kun je direct betalen via de Belfius Bank. Deze methode is speciaal ontworpen voor Belfius-klanten en biedt een veilige en betrouwbare afhandeling.
 • KBC / CBC:
  Direct betalen via de KBC of CBC Bank is eenvoudig en snel. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor KBC/CBC-klanten en maakt een ongecompliceerde afhandeling van je bestelling mogelijk.
 • payment-icons/light/giropay Giropay:
  Met Giropay kun je een directe online overboeking doen via je bank. Het is een snelle en veilige methode waarvoor je je niet hoeft te registreren. Met Giropay kun je zorgeloos en ongecompliceerd winkelen.
 • EPS:
  EPS is een Oostenrijks betalingssysteem voor online aankopen. Het is veilig en betrouwbaar, speciaal ontwikkeld voor onze Oostenrijkse klanten.
 • Przelewy24:
  Przelewy24 is een Pools betalingssysteem voor online aankopen. Deze methode biedt gemakkelijke en veilige toegang, speciaal voor onze Poolse klanten.
 • Bankoverschrijving:
  De bankoverschrijving is een traditionele methode waarbij je de volledige controle hebt over het overschrijvingsproces. Er zijn geen extra kosten aan verbonden, en je kunt het bedrag direct op onze bankrekening overmaken.

Bij Riemen & Co is ons doel om je een veilige en plezierige winkelervaring te bieden. Met de ondersteuning van Mollie en onze selectie van betrouwbare betaalmethoden kun je erop vertrouwen dat je transactie in veilige handen is. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze online winkel!