Pantalon riemen

Pantalon riem heren

Riemen & Co, jouw specialist voor broekriemen voor heren. We zijn trots op het aanbieden van een eersteklas selectie riemen die perfect passen bij jouw kostuumbroeken, vrijetijdsbroeken en alles daartussenin.

Suède heren riem Bobby - 3,5cm breed
31,95
28,75
- 10% Korting
+ 3
Heren riem Finn van 100% echt leer – 3,5cm breed
32,95
29,65
- 10% Korting
Lange heren riem Bruce XXL van 100% echt leer – 3,5cm breed
34,95
31,45
- 10% Korting
Leren heren riem Finn - duo pack – 3,5cm breed
65,90
56,02
- 15% Korting
Elastische heren riem Mylo - 3,5cm breed
29,95
26,95
- 10% Korting
Leren heren riem Lyam - duo pack – 3,5cm breed - zwarte gesp
49,90
42,42
- 15% Korting
Nieuw
Bretels - Zwart - 3,5cm breed
39,95
39,95
Suede heren riem Bobby - 4-pack – 3,5cm breed
127,80
102,24
- 20% Korting
+ 22
Suede heren riem Bobby - duo pack – 3,5cm breed
63,90
54,32
- 15% Korting
+ 23
Leren heren riem Benjamin - multipack – 4cm breed
83,85
0,00
- 100% Korting
Elastische heren riem Mylo - duo pack – 3,5cm breed
59,90
50,92
- 15% Korting
Elastische heren riem Mylo - multipack – 3,5cm breed
89,85
71,88
- 20% Korting

Pantalon riem heren

Ben je op zoek naar een nieuwe pantalon riem die functioneel en erg mooi is? Zoek dan niet verder, want bij Riemen & Co hebben we een breed assortiment aan hoogwaardige pantalon riemen waar je ongetwijfeld de perfecte riem voor je pantalon zult vinden. Onze riemen zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een stijlvol design dat elke outfit compleet maakt. 

Wat is een pantalon riem?

Als we het hebben over een pantalon riem dan denk je snel aan een nette riem. Een pantalon riem draag je in principe in je pantalon, al dan niet gedragen bij je pak of kostuum of in je chino. De lussen van deze broeken zijn kleiner dan in een jeans bijvoorbeeld en vandaar dat we spreken over een aparte riem soort, namelijk de pantalon riem!

Een riem voor je pantalon kun je echter ook heel goed combineren met een andere broek, bijvoorbeeld je jeans of met een stoere chino met grote zakken die tegenwoordig helemaal hip zijn. De pantalon riem dankt zijn naam eigenlijk aan het feit dat hij smaller is dan een jeans riem doordat zoals gezegd de lussen van de pantalon smaller zijn dan van een jeans. Een pantalon riem is doorgaans 3 tot 3,5 cm breed terwijl een jeans riem 4 cm breed is.

Verschillende soorten pantalon riemen

Nu we weten dat er een verschil bestaat tussen pantalon riemen en jeans riemen kun je afhankelijk van je garderobe een keuze maken welke heren riem het beste bij jou past.

Wij hebben diverse soorten pantalon riemen in ons assortiment en zij onderscheiden zich op meerdere gebieden:

  • Materiaal: de meest voorkomende pak riem is die van leer. Als leren riem heb je vervolgens de keuze uit gladde leren riemen of uit suède leren riemen. En wat denk je van een mooie elastische riem voor in je pantalon of chino? Ga je bijvoorbeeld voor een klassieke gevlochten elastische riem of een eenvoudige zwarte elastische riem?
  • Kleuren: van Oudsher kiest men vaak voor een pantalon riem voor heren in het zwart. En tegenwoordig zijn er meerdere variaties mogelijk. Ga bijvoorbeeld ook eens voor een mooie donkerbruine kleur of maak het iets gedurfder en kies een pantalon riem in cognac kleur. Als je je outfit dan ook nog eens aanvult met cognac kleurige schoenen dan zie je er uit alsof je zo uit een Italiaans modetijdschrift bent gelopen. En ben je echt gevoelig voor mode en de allerlaatste trends kies dan voor een taupe of beige (of binnenkort grijze) variant van onze suède riemen!
  • Afwerking: bij ons vind je een riem pantalon in glad leer en glad afgesneden en onze suède riemen zijn volledig doorgestikt en gebolleerd waardoor ze een nette uitstraling hebben als onderscheidend kenmerk.
  • Gespen: onze pantalon riemen hebben verschillende gespen, van erg verfijnd bij de suède riemen tot stoer zwart bij onze zwarte pantalon riem “Lyam”.

Wij hebben allerlei soorten pantalon riemen in ons assortiment. En altijd van een erg goede kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs! Dus neem snel een kijkje in onze webshop en bestel vandaag nog een nieuwe riem, zodat je hem morgen al kunt dragen.

Veelgestelde vragen:

Kan ik verschillende pantalon riemen gebruiken voor verschillende outfits?
Je kunt voor elke outfit een riem uitzoeken die past bij de stijl en kleur van je kleding. En de naam pantalon riem betekent echt niet dat je hem alleen in een pantalon kunt dragen! Dus draag je pantalon riem gerust bij een wat stoerdere outfit met je jeans en maak je outfit daarmee wat rustiger en netter.

Is een pantalon riem anders dan een reguliere riem?
Een pantalon riem is vaak wat smaller (3,5 cm) omdat de lussen in een pantalon of een chino kleiner zijn dan in bijvoorbeeld een jeans. Het kan dus zo zijn dat een reguliere riem niet door de lussen van je pantalon of chino past.

Zijn er verschillende stijlen pantalon riemen beschikbaar?
Wij hebben verschillende stijlen pantalon riemen in ons assortiment. Van verschillende leersoorten tot elastische riemen en ook in verschillende kleuren en met verschillende gespen.