Zwart

Zwarte heren riemen

Ben je op zoek naar de perfecte zwarte riem om je outfit compleet te maken? Bij Riemen & Co begrijpen we de essentie van een stijlvolle en veelzijdige zwarte riem voor mannen. Onze collectie bevat voor menig man een passende zwarte herenriem. In onze webshop vind je zwarte riemen die niet alleen functioneel zijn maar vooral ook duurzaam en tijdloos en altijd van de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Ontdek onze uitgebreide selectie zwarte riemen, allemaal ontworpen met oog voor detail en vakmanschap.

Lange heren riem Mats XXL - Leer - Breedte: 3,5 cm
36,95
33,25
- 10% Korting
Heren jeans riem Benjamin van 100% echt leer – 4cm breed
27,95
25,15
- 10% Korting
Suède heren riem Bobby - 3,5cm breed
31,95
28,75
- 10% Korting
+ 3
Lange heren riem Terry XXL - Elastisch - Plaatgesp - Zwart - Breedte: 3,5 cm
27,95
25,15
- 10% Korting

Waarom wil je een heren riem in het zwart?

Een zwarte herenriem is een onmisbaar accessoire in de garderobe van elke man. Of je nu een formele outfit draagt voor een zakelijke bijeenkomst of een informele look voor een avondje uit, een zwarte riem past vrijwel altijd bij elke outfit en kleding kleur, waardoor het een veelzijdige keuze is voor heren die waarde hechten aan zowel mode als functionaliteit.

Onze Collectie zwarte heren riemen

Bij Riemen & Co streven we ernaar om zwarte herenriemen te leveren die aan de hoogste normen voldoen. Onze collectie omvat diverse stijlen, van klassiek tot eigentijds, om aan de voorkeuren van elke man te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige riem voor heren in zwart leer voor dagelijks gebruik, een gevlochten riem voor een informele look, of een formele zwarte riem voor speciale gelegenheden, we hebben het allemaal. Bij ons kun je kiezen op basis van de volgende eigenschappen:

  • Leer of ander materiaal: ben je op zoek naar een heren riem van zwart leer of liever van nylon en kies je daarmee voor een elastische riem?
  • Leersoort herenriem zwart: kies je voor een gladde afgewerkte zwarte riem of ga je voor een heren riem zwart leer met een bepaalde finish of wassing, zoals nubuck of suède?
  • Breedte herenriem zwart: onze zwarte riemen zijn er in 3,5 cm of 4 cm breed. Wil je voor in je pantalon of chino een smallere zwarte riem of ben je voor je jeans op zoek naar een zwarte brede riem?
  • Lengte herenriem zwart: wij hebben zwarte riemen in diverse lengtes vanaf riemmaat 85 cm tot en met lange riemen met een riemmaat van 170 cm!

Onze riemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig vervaardigd om jarenlang mee te gaan.

Waarom een zwarte heren riem van Riemen & Co?

Bij Riemen & Co gaan we verder dan alleen het aanbieden van een geweldige selectie herenriemen. We begrijpen het belang van klanttevredenheid en bieden daarom uitstekende klantenservice. Bovendien zorgen we ervoor dat onze prijzen zeer concurrerend zijn, zodat je hoogwaardige zwarte riemen kunt krijgen zonder je budget te overschrijden. Kijk ook eens bij onze combi-deals voor leuke kortingen als je niet kunt kiezen en meerdere herenriemen wilt kopen. 

Voor vragen of hulp bij het kiezen van de juiste riem, aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team. We staan altijd klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze.